Covid-19 vaccinatie 2023

De woonzorgcentra zijn gestart met hun bewoners te vaccineren tegen het coronavirus. Jezelf ook laten vaccineren? Dat kan binnenkort bij de huisarts of apotheek.  Aanbevolen voor 65+’ers, zwangere vrouwen, personen verzwakt door een gezondheids-of immuniteitsprobleem en mensen met obesitas. Alle info op www.laatjevaccineren.be

Hoe gaan wij te werk in onze praktijk?

  • Personen die het meest kans maken op een ernstige covid-19 infectie zullen binnenkort een uitnodiging krijgen om zich te vaccineren voor Covid-19 in onze praktijk. Deze vaccinatie dag zal doorgaan begin oktober en wie akkoord gaat, zal later een exacte datum en uur meegedeeld krijgen. Dit zal via e-mail, brief of per telefoon gebeuren.
  • In tweede tijd zullen ook alle 65+ gevaccineerd worden voor zowel covid-19 als griep. Deze vaccinaties worden tegelijkertijd gezet: in elke arm 1 prik. We voorzien dit vanaf eind oktober. Komt u in aanmerking, dan zult u ook een uitnodiging krijgen. Bij akkoord zal u een exacte datum en uur worden medegedeeld.
  • Wie niet behoort tot de risicogroepen, maar toch een vaccin wil: dat kan zeker. Contacteer hiervoor onze praktijk zodat we u kunnen meerekenen. Dit kan via secretariaat@gezondr.be of telefonisch tijdens de openingsuren van het secretariaat.

Het Covid-19 vaccin is niet zoals het griepvaccin een kant en klare spuit. Dit vraagt enige organisatie. Wij hopen dan ook dat u zich zoveel mogelijk kunt aanpassen aan de vooropgestelde uren en data.

© Copyright - Gezondr