WEEKWACHT
 
Zeer uitzonderlijk kan het voorkomen dat Gezondr. niet te bereiken is tijdens de week. Permanentie wordt dan verzekerd door de weekwacht: er is van maandag tot en met vrijdag een huisarts van wacht te bereiken via het centrale nummer:
 
T 051 24 50 50.
 
 
WEEKENDWACHT
 
Elke zaterdag, zondag en feestdag is het mogelijk om naar de huisartsenwachtpost te gaan. Je kan er zonder afspraak terecht van 8u tot 20u.
Tip: Breng de lijst van geneesmiddelen die je neemt mee, je sis-kaart, je identiteitskaart, enkele klevertjes van het ziekenfonds en geld.
De officiële tarieven worden aangerekend.
Op maandagmorgen wordt de praktijk Gezondr. op de hoogte gebracht van jouw bezoek. Wij staan in voor de verdere zorgen tijdens de week die volgt.
 
Huisartsenwachtpost
Spilleboutdreef 34
B-8800 Roeselare
 
De huisartsenwachtpost is gelegen schuin tegenover het CC De Spil. De wachtdienst levert uitsluitend noodbehandeling: plotse ziekte tijdens het weekend, ongevallen, snijwonden, ...
 
Als je je niet kunt verplaatsen, kan je tijdens het weekend een huisbezoek aanvragen via het centrale nummer:
 
T 051 24 50 50.
 
 
Zo nodig, is de apotheek van wacht te vinden via de website www.geowacht.be. Na 22u dient u het nummer 0903 922 48 te bellen om de apotheker met nachtwacht te kennen.
Op zaterdagen, zondagen en feestdagen is er een tandarts van wacht te bereiken op het centraal nummer 0903 39 969.
Meer info op de website www.tandarts.be.